Návrat na hlavní stranu

Jana Otčenášková, Sušenky Bobiny [ Regionální výrobce nebo produkt ]

Jana Otčenášková, Sušenky Bobiny

Život je o překonávání překážek. Své o tom ví Jana Otčenášková, od roku 2011 majitelka malého občerstvení se zmrzlinou s názvem „U Bobina“ v Nové Vsi u Nasavrk.

Zvláštní název provozovna získala podle zrzavého kocoura, který se po otevření u Jany objevil, a společně spolu celý den vítali zákazníky. Jeho jménem pak pojmenovala i svůj produkt Sušenky Bobiny.

Než si Jana Otčenášková otevřela občerstvení v Nové Vsi, živila se hlídáním dětí. Pracovala jako au pair v Irsku a později v Praze. Z Irska také pochází původní receptura na celozrnné sušenky, kterou si přivezla. Jana si ale recept upravila tak, aby se více hodil do našich podmínek. Suroviny na sušenky se snaží nakupovat z lokálních zdrojů. Ráda sbírá recepty a kuchařky. Zajímá se o zavařování a nakládání.

Čokoládová, oříšková, meruňková, švestková, brusinková, jablková nebo klasická, to jsou příchutě celozrnných sušenek Jany Otčenáškové. Pro svou kokosovo-medovou chuť jsou oblíbené mezi maminkami s dětmi, ale i řidiči na dlouhých cestách.

Celozrnné sušenky „Bobiny“ mají certifikát ŽELEZNÉ HORY regionální produkt od roku 2019.

Své Bobiny prodává producentka po kuse dle příchutě, na kterou máte zrovna chuť nebo v 250 g míchaném balení. Dodává je do prodejen zdravé výživy v regionu a do Babiččina Dvorečku v Licibořicích. Paní Otčenáškovou můžete se sušenkami také potkat na některém z jarmarků v regionu. Občerstvení v Nové Vsi má otevřené od jara do podzimu.

Kontakt

Jana Otčenášková
Nová Ves 17, 538 25 Nasavrky
tel.: 776 637 797
j.otcenaskova@seznam.cz

1-12Občerstvení

Jana Otčenášková, Sušenky Bobiny

FOTOGALERIE

UMÍSTĚNÍ

ukázat na mapě

Hledej další objekty v okruhu do km
DALŠÍ INFORMACE: http://zh-regionalniprodukt.cz/encyklopedie/objekty1.phtml?id=147231&lng=2

Typ záznamu: Regionální výrobce nebo produkt
AKTUALIZACE: Lea Turynová (MAS ŽR) org. 127, 21.10.2022 v 08:49 hodin

Copyright 2000-2024 © Luděk Šorm